Share

APARTAMENT RCR

D I A L O G , este motto-ul care a guvernat întreaga intervenție asupra spațiului studiat.

– dialog între spațiile de zi : living, bucătărie, dinning;
– dialog între meștesug și tehnicile noi de prelucrare a materialelor (lemn- ceramică; cărămidă- beton)
– dialog între led și filament luminos

Am urmărit o cursivitate a spațiilor de zi și am deschis un traseu circular între acestea. Cromatic s-au ales culori pastelate, inspirate din regnul vegetal care să completeze căldura dată de lemn și cărămidă.

Materialele folosite sunt definite de autenticitate. S-a păstrat zidăria aparentă și betonul ca elemente de decor sincer. Plăcuțele decorative din ciment, parchetul surpind prin meștesug.

  • Data finalizarii : 2017
  • Client:RCR
  • Status: FINALIZAT
  • Suprafata: 130mp
  • Locatie: Centru , Suceava

Adauga comentariu

Your email address will not be published.